Silverstones

A two storey study and bedroom extension to an existing house on the edge of a Conservation Area. The extension was designed to match in with the existing style of the house, and also took advantage of the Southerly aspect by including solar panels for hot water. This renewable energy technology helps to reduce reliance on power from the national grid, reducing the impact of future fuel cost rises and creating a more sustainable home.

Status: Building works completed.






Loft Conversion, Lostwithiel
1970-01-01

The client’s wanted to extend into the roof space of the original house to create an extra bedroom and new bathroom.


Find out more

Self Build Dwelling
2011-04-12

With separate vehicular access to the rear of their property, the client wished to utilise part of their existing large garden area for a new detached property.


Find out more

Lanreath
2008-06-13

A loft conversion to a semi-detached house to create an additional en-suite bedroom.


Find out more