Lanhay

A new house within Tywardreath - it had to bridge the gap between the original cottages of the Conservation Area on one side and post war bungalows on the other. The approved design has traditional timber windows and a slate roof, two storeys in height, stepping down to a single storey kitchen and garage, all of which meet with the design constraints of the Conservation Area.

Building Type

HousingListed and Conservation

Services Provided

ArchitecturePlanning






The Rookery
0000-00-00

Contemporary self-build eco-home located in a conservation area in Fowey, Cornwall.


Find out more

Riverside
2009-02-28

Loft Conversion and Extension in a Conservation Area.


Find out more

Self Build Dwelling
2011-04-12

With separate vehicular access to the rear of their property, the client wished to utilise part of their existing large garden area for a new detached property.


Find out more